Kékszalag 2021 : A balatoni kékszalag nemzetközi távolsági vitorlásverseny, a tavat megkerülő és évente megrendezésre kerülő sportesemény, amelyen közel harmincféle hajóosztályban hirdetnek eredményt az alapvetően túra jellegű hajók között.

Kékszalag 2021 : A balatoni kékszalag nemzetközi távolsági vitorlásverseny, a tavat megkerülő és évente megrendezésre kerülő sportesemény, amelyen közel harmincféle hajóosztályban hirdetnek eredményt az alapvetően túra jellegű hajók között.. Csütörtökön 9 órakor elrajtolt az 53. Kékszalag raiffeisen nagydíj mezőnye rajtol balatonfüreden 2021. Az országos meteorológiai szolgálat előrejelzése. 22., csütörtök, 10:23 a vitorlások ma reggel 9 órakor indultak útnak balatonfüredről. 11 óra 42 perc 12 másodperc alatt teljesítette a távot.

Kékszalag raiffeisen nagydíj a megszokott útvonalon halad, azaz a balatonfüred. Csoportban értékelt libra nevű hajó volt. A tavalyi járványos évhez képest idén sokkal többen vágtak neki a megmérettetésnek, több mint 550 hajó és 3500. A kékszalag a balatoni vitorlázás legkiemelkedőbb ünnepe, résztvevői egyszerre küzdenek meg az ellenfelekkel és az elemek kihívásaival. A balatoni kékszalag nemzetközi távolsági vitorlásverseny, a tavat megkerülő és évente megrendezésre kerülő sportesemény, amelyen közel harmincféle hajóosztályban hirdetnek eredményt az alapvetően túra jellegű hajók között.

Ulu Oluwr2d Mm
Ulu Oluwr2d Mm from infostart.hu
A szervezők tájékoztatása szerint 556 hajó nevezett a tókerülő versenyre, végső győzelemre leginkább. Verőfényes napsütésben és szélcsendben startolt el balatonfüredről magyarország legrangosabb vitorlásversenye, az 53. Hamarosan elkezdődik európa legnagyobb tókerülő versenye, az 53. A kékszalag a balatoni vitorlázás legkiemelkedőbb ünnepe, résztvevői egyszerre küzdenek meg az ellenfelekkel és az elemek kihívásaival. Európa leghosszabb tókerülő versenye és az egyik legjobb buli, ami vitorlázóval a balatonon történhet. A hajósokra a 48 órás szintidő alatt légvonalban 155 kilométeres út vár, a balatonfüredi rajt után balatonkenese, siófok és a tihanyi szoros érintésével, majd pedig keszthelynél fordulva térnek vissza balatonfüredre. Huszonöt fok és napsütés várta az 556 hajót, amely 35 kategóriába verődve készült a balatonfüredi rajtra. Kékszalag raiffeisen nagydíj mezőnye rajtol balatonfüreden 2021.

Európa leghosszabb legrégebbi és egyik legizgalmasabb tókerülő vitorlásversenye a kékszalag 2021.

22., csütörtök, 10:23 a vitorlások ma reggel 9 órakor indultak útnak balatonfüredről. Között mérik meg magukat a legnagyobbak és a bátor újoncok egyaránt. Csapatunk nem kisebb feladatra szánta el magát, mint hogy végig kísérje és közvetítse a sporteseményt, beszámoljon minden részletéről, és bemutassa az élmezőny mögött álló hősöket. A tavalyi járványos évhez képest idén sokkal többen vágtak neki a megmérettetésnek, több mint 550 hajó és 3500. A kékszalag a balatoni vitorlázás legkiemelkedőbb ünnepe, résztvevői egyszerre küzdenek meg az ellenfelekkel és az elemek kihívásaival. A tradicionális versenyen idén mintegy hatszáz hajó részvételére számít a magyar vitorlás szövetség. Európa legrégebbi és leghosszabb tókerülő versenye. 11 óra 42 perc 12 másodperc alatt teljesítette a távot. Több mint ötszázan neveztek már az 53. A verseny honlapján közölték, a végső győzelemre leginkább esélyes nyílt többtestű vitorlások kategóriájában 15 hajó nevezett a kékszalagra. Európa egyik legnagyobb tavi vitorlásversenyén a többtestű, szupergyors hajók elterjedésével még több kategória küzd egyszerre a balaton szeleivel és szélcsendjeivel. A balatoni kékszalag nemzetközi távolsági vitorlásverseny, a tavat megkerülő és évente megrendezésre kerülő sportesemény, amelyen közel harmincféle hajóosztályban hirdetnek eredményt az alapvetően túra jellegű hajók között. Hajó hajóosztály vitorlaszám kormányos célba futás;

A tradicionális esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzottak alapján, idén is több mint hatszáz hajó részvételére számít a verseny rendezője, a magyar vitorlás szövetség. Európa leghosszabb tókerülő versenye és az egyik legjobb buli, ami vitorlázóval a balatonon történhet. A meteorológiai előrejelzések szerint a versenyzőknek nagyrészt gyenge szélben kell majd vitorlázniuk, írta az időkép. 1,213 likes · 1 talking about this. Javában tart az építkezés, mely a város legnagyobb kikötői beruházása.

Hungarian Melges 24 Class Home Facebook
Hungarian Melges 24 Class Home Facebook from lookaside.fbsbx.com
A tókerülő vitorlásversenyre 556 hajó nevezett. A tavaly is győztes, vándor róbert kormányozta rsm haladt át elsőként az 53. A balatoni kékszalag nemzetközi távolsági vitorlásverseny, a tavat megkerülő és évente megrendezésre kerülő sportesemény, amelyen közel harmincféle hajóosztályban hirdetnek eredményt az alapvetően túra jellegű hajók között. Között mérik meg magukat a legnagyobbak és a bátor újoncok egyaránt. Kékszalag raiffeisen nagydíj a megszokott útvonalon halad, azaz a balatonfüred. Kékszalag raiffeisen nagydíj utolsónak befutott hajója 8:56:26 órakor, azaz körülbelül három és fél perccel a szombat reggel 9 órai limitidő előtt, a yardstick ii. Több mint ötszázan neveztek már az 53. Verőfényes napsütésben és szélcsendben startolt el balatonfüredről magyarország legrangosabb vitorlásversenye, az 53.

Javában tart az építkezés, mely a város legnagyobb kikötői beruházása.

Kékszalag raiffeisen nagydíj mezőnye csütörtök reggel balatonfüredről, a szervezők tájékoztatása szerint 556 hajó nevezett a tókerülő versenyre. Kékszalag raiffeisen nagydíj utolsónak befutott hajója 8:56:26 órakor, azaz körülbelül három és fél perccel a szombat reggel 9 órai limitidő előtt, a yardstick ii. A tradicionális versenyen idén mintegy hatszáz hajó részvételére számít a magyar vitorlás szövetség. Több mint ötszázan neveztek már az 53. Között mérik meg magukat a legnagyobbak és a bátor újoncok egyaránt. A hajósokra a 48 órás szintidő alatt légvonalban 155 kilométeres út vár, a balatonfüredi rajt után balatonkenese, siófok és a tihanyi szoros érintésével, majd pedig keszthelynél fordulva térnek vissza balatonfüredre. Kékszalag nagydíj, európa egyik legnagyobb tókerülő versenye. Európa leghosszabb tókerülő versenye és az egyik legjobb buli, ami vitorlázóval a balatonon történhet. A szervezők tájékoztatása szerint 556 hajó nevezett a tókerülő versenyre, végső győzelemre leginkább. A tókerülő vitorlásversenyre 556 hajó nevezett. Kékszalag raiffeisen nagydíj balatonfüredi célvonalán csütörtök este. Csütörtökön 9 órakor elrajtolt az 53. A meteorológiai előrejelzések szerint a versenyzőknek nagyrészt gyenge szélben kell majd vitorlázniuk, írta az időkép.

Kékszalag raiffeisen nagydíj mezőnye csütörtökön reggel balatonfüredről, a szervezők tájékoztatása szerint 556 hajó nevezett a tókerülő versenyre. 1,213 likes · 1 talking about this. A kékszalag a balatoni vitorlázás legkiemelkedőbb ünnepe, résztvevői egyszerre küzdenek meg az ellenfelekkel és az elemek kihívásaival. Hajó hajóosztály vitorlaszám kormányos célba futás; Kékszalag raiffeisen nagydíj mezőnye rajtol balatonfüreden 2021.

Kekszalag Nlc
Kekszalag Nlc from nlc.p3k.hu
Között mérik meg magukat a legnagyobbak és a bátor újoncok egyaránt. A tradicionális esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján elhangzottak alapján, idén is több mint hatszáz hajó részvételére számít a verseny rendezője, a magyar vitorlás szövetség. A szervezők tájékoztatása szerint 556 hajó nevezett a tókerülő versenyre, végső győzelemre leginkább. Európa leghosszabb tókerülő versenye és az egyik legjobb buli, ami vitorlázóval a balatonon történhet. A verseny honlapján közölték, a végső győzelemre leginkább esélyes nyílt többtestű vitorlások kategóriájában 15 hajó nevezett a kékszalagra. A tavaly is győztes, vándor róbert kormányozta rsm haladt át elsőként az 53. Kékszalag raiffeisen nagydíj utolsónak befutott hajója 8:56:26 órakor, azaz körülbelül három és fél perccel a szombat reggel 9 órai limitidő előtt, a yardstick ii. A tókerülő vitorlásversenyre 556 hajó nevezett.

A tókerülő vitorlásversenyre 556 hajó nevezett.

A kékszalag a balatoni vitorlázás legkiemelkedőbb ünnepe, résztvevői egyszerre küzdenek meg az ellenfelekkel és az elemek kihívásaival. Több mint ötszázan neveztek már az 53. A balatoni kékszalag nemzetközi távolsági vitorlásverseny, a tavat megkerülő és évente megrendezésre kerülő sportesemény, amelyen közel harmincféle hajóosztályban hirdetnek eredményt az alapvetően túra jellegű hajók között. Csapatunk nem kisebb feladatra szánta el magát, mint hogy végig kísérje és közvetítse a sporteseményt, beszámoljon minden részletéről, és bemutassa az élmezőny mögött álló hősöket. Huszonöt fok és napsütés várta az 556 hajót, amely 35 kategóriába verődve készült a balatonfüredi rajtra. Kékszalag raiffeisen nagydíj utolsónak befutott hajója 8:56:26 órakor, azaz körülbelül három és fél perccel a szombat reggel 9 órai limitidő előtt, a yardstick ii. A kékszalag eddigi győztesei előtt tiszteleg a fehér szalag mezőnye! A verseny honlapján közölték, a végső győzelemre leginkább esélyes nyílt többtestű vitorlások kategóriájában 15 hajó nevezett a kékszalagra. 11 óra 42 perc 12 másodperc alatt teljesítette a távot. Kékszalag raiffeisen nagydíj mezőnye csütörtök reggel balatonfüredről, a szervezők tájékoztatása szerint 556 hajó nevezett a tókerülő versenyre. Kékszalag raiffeisen nagydíj balatonfüredi célvonalán csütörtök este. Kékszalag raiffeisen nagydíj mezőnye csütörtökön reggel balatonfüredről, a szervezők tájékoztatása szerint 556 hajó nevezett a tókerülő versenyre. Csoportban értékelt libra nevű hajó volt.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Facebook